Společnost

Veronika Žilková a Martin Stropnický - Dva v jednom

Veronika Žilková a Martin Stropnický vyslali do světa společnou knihu fejetonů nazvanou 2 v 1, jejíž křest se uskutečnil v pražském Paláci knih Luxor.

Veronika Žilková a Martin Stropnický - Dva v jednom2 v 1, to je název nové knihy 2 v 1 je opravdu veselé čtení
2 v 1 je opravdu veselé čtení
hereckého páru Veroniky Žilkové a Martina Stropnického, kterou pokřtili v pražském Paláci knih Luxor. Tato sbírka humorných fejetonů je určena jak pro muže, tak pro ženy. Kniha je totiž bílošedivá - bílé stránky, které napsala Veronika Žilková, jsou určeny ženám a šedé stánky Martina Stropnického jsou zase pro muže. Má-li čas žena, čte z knihy žena, má-li čas muž, čte z knihy muž. Ideálním stavem by podle obou herců bylo číst knihu společně večer v posteli a vidět tak ženský i mužský pohled na svět v jedné knize.

Veronika Žilková a Martin Stropnický - Dva v jednomJak řekla Veronika Žilková, kniha se nesnaží Veronika Žilková a Martin Stropnický - Dva v jednomdávat rady do života, spíše je takovým povzdechnutím nad životem - veselým povzdechnutím. V knize se proto zasmějeme nad tím, jak probíhají rodinné nákupy, dozvíme se, jak jezdit po dálnici nebo jak lze strávit dovolenou. Knihu doplnila rodinnými černobílými fotografiemi, vzniklými na dovolené u Říma, Agáta Hanychová, nejstarší dcera Veroniky Žilkové. Veronika si nad knihou tak trochu povzdechla, že ačkoliv jsou s Martinem již tři roky, byli společně pouze na jediné dovolené.

Veronika Žilková a Martin Stropnický - Dva v jednomKnihu Dva v jednom herecký pár dlouho připravoval, měnil finální podobu, a dokonce se Veronika s Martinem i Veronika Žilková a Martin Stropnický - Dva v jednomdohadovali, jak by měla hotová kniha 2 v 1 vypadat.

Aby si účastníci křtu udělali představu o rodině Veroniky Žilkové a Martina Stropnického, oba přečetli úryvky z knihy, Veronika o ženských věcech, tedy nakupování, a Martin Stropnický o cestování.

Veronika knize popřála, aby pomohla lidem ve chvílích, kdy jim není úplně do smíchu. Martin Stropnický byl o něco praktičtější a jeho přáním bylo, aby se kniha četla.

Veronika Žilková a Martin Stropnický - Dva v jednomVeronika Žilková a Martin Stropnický - Dva v jednom

Editor: Janinka
Vytvořeno: 25.01.2008 10:45
Poslední změna: 22.02.2008 04:45

RSS

Hodnocení: 4.55 (11x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz