Kultura

Muzikáloví Tři mušketýři opět spolu

Úspěšný muzikál Tři mušketýři z dílny předního českého hudebního skladatele Michala Davida a režiséra Libora Vaculíka se na konci února 2008 vrací v obnovené premiéře na jeviště Divadla Hybernia.

Mušketýr Pepa Vojtek s Mylady Lindou Finkovou
Mušketýr Pepa Vojtek s Mylady Lindou Finkovou
Legendární romantický Že by mušketýři museli být štíhlí?
Že by mušketýři museli být štíhlí?
příběh plný lásky a intrik z pera Alexandra Dumase Tři mušketýři se opět vrací na jeviště Divadla Hybernia do Prahy. Více než 200 výpravných kostýmů Romana Šolce, černo-divadelní triky, nové fantaskní projekce a v neposlední řadě i nové hvězdné obsazení jsou zárukou nebývalého uměleckého zážitku, který zcela jistě osloví i toho nejnáročnějšího diváka. Nové nastudování bude doplněno o novou sólovou píseň pro Mylady a scénku Plancheta a Bonacieux,  kterou dopsali Richard Genzer a Michal Suchánek

Producentem muzikálu je Oldřich Lichtenberg spolu s Michalem Davidem, který je zároveň autorem hudby. Na námětu se podíleli Oldřich Lichtenberg s Lou Fanánkem Hagenem a na scénáři Libor Vaculík spolu s Lou Fanánkem. Režie a choreografie se ujal Libor Vaculík

Tomáš Savka je novou tváří muzikálu
Tomáš Savka je novou tváří muzikálu
A na koho se Tanečnice Kristina Kloubková při zkouškách muzikálu Tři mušketýři
Tanečnice Kristina Kloubková při zkouškách muzikálu Tři mušketýři
můžete v muzikálovém představení těšit? V roli D´Artagnana se ve dvou alternacích představí Alan Bastien, jako Athos Pepa Vojtek či Petr Kolář. V roli Porthose uvidíte Leška Semelku či Jiřího Helekala a jako Aramise Petra Poláčka. Monika Absolonová a Linda Finková ztvární Mylady, Petra Janů a Radka Fišarová zase královnu Annu. A chybět nebudou ani další známé tváře jako Martin Maxa, Pavel Vítek, Richard Genzer, Aleš Háma, Petr Pečený, Michal Suchánek, Ivan Vyskočil nebo Zuzana Norisová. Nově se v obnovené premiéře představí Bohuš Matuš (Athos), Ilona Csáková (královna Anna), Šárka Vaňková nebo Tomáš Savka (Rochefort).

A protože se obnovená premiéra Tří mušketýrů nezadržitelně blíží, začali všichni hned po vánočních svátcích pilně zkoušet.

První obnovenou premiéru muzikálu Tři mušketýři můžete navštívit v Divadle Hybernia 28. února 2008 v 19 hodin.

Ze zkoušek
Ze zkoušek
Námět a scénář vyšel z pera Lou Fanánka Hagena
Námět a scénář vyšel z pera Lou Fanánka Hagena
Královna Anna Ilona Csáková s Edou Klezlou a Michalem Davidem
Královna Anna Ilona Csáková s Edou Klezlou a Michalem Davidem

Editor: Janinka
Vytvořeno: 07.01.2008 08:02
Poslední změna: 07.01.2008 09:24

RSS

Hodnocení: 4.83 (18x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz