Společnost

Strip Twist Ivy Frühlingové

Zpěvačka Iva Frühlingová pokřtila své nové album s názvem Strip Twist v pražském klubu Solidní nejistota.

Strip Twist Ivy FrühlingovéSe křty nejrůznějších alb se Strip Twist Ivy Frühlingovédoslova roztrhl pytel, a tak pozadu nezůstala ani křehká zpěvačka Iva Frühlingová, která si pro křest svého nejnovějšího cédéčka vybrala pražský klub Solidní nejistota. Právě tady 26. listopadu 2007 vyslala CD s názvem Strip Twist do hudebního světa.

A proč je název alba Strip Twist? To prozradila sama Iva Frühlingová: "Psaní textů k písničkám je vždy jakési duševní vysvlékání se, tak proto Strip. A název Twist vyjadřuje, že je to taková happy deska." A Iva byla opravdu celý večer happy. Už její růžovo-bílo-černé šaty navozovaly rozvernou náladu a Iva vesele zpívala, česky i francouzsky, a svůdně se vlnila při melodiích svých písní.

Strip Twist Ivy FrühlingovéPro Ivu je typické, že její CD křtí někdo Strip Twist Ivy Frühlingovéz rodiny. Ani tentokrát neudělala výjimku, protože album Strip Twist pokřtil její nevlastní bratr, hokejista pražské Slavie Josef Beránek.

Iva Frühlingová svoji třetí desku Strip Twist natáčela, stejně jako první, ve Francii. Tam se během příprav setkala s Velkým blondýnem s černou botou, legendárním francouzským hercem Pierrem Richardem, s nímž nakonec natočila společný duet La Chanson De Pierre.

Strip Twist Ivy FrühlingovéIva Frühlingová zároveň napsala scénář k videoklipu, kde si zahrála Marii Antoinettu, což prý bylo jejím velkým snem. Strip Twist Ivy FrühlingovéJiž natočený videoklip k úvodnímu singlu Waterbed je ke zhlédnutí na jejích oficiálních stránkách http://www.ivaf.cz/, které vznikly zároveň s novou deskou. Na webových stránkách si můžete mimo jiné poslechnout ukázky z alba nebo se podívat na videoklipy.

Příznivci svěží a neotřelé hudby charismatické zpěvačky Ivy Frühlingové se tedy opět mohou radovat. Hudba nové desky Strip Twist je hutnější a přímočařejší zvuk Strip Twist Ivy Frühlingovéprozrazuje, že nové album je popovější, veselejší, ale stejně rozmanité jako předchozí desky. 12 nových písní zahrnuje různé žánry, od francouzského popu, přes český pop rock až po orientální písně.

Příznivci Ivy Frühlingové se mohou zapojit do soutěže o nové CD Ivy Frühlingové Strip Twist.
A tady jsou soutěžní otázky:
Iva to na parketu pěkně rozjela
Iva to na parketu pěkně rozjela
Ve které zemi Iva Frühlingová dlouho žila a také úspěšně nastartovala svou hudební kariéru?
a) Francii
b) Anglii
c) Španělsku

Jak se jmenují 2 česky zpívané písně z alba Strip Twist?
Strip Twist Ivy Frühlingovéa) Struny a Maximální hlavolam
b) Spony a Animální jazykolam
c) Struny a Animální hlavolam

Album Strip Twist je pro Ivu Frühlingovou album
a) druhé
b) třetí
c) čtvrté

Soutěž o CD Strip Twist Ivy Frühlingové byla ukončena.
Výherkyní CD Ivy Frühlingové se stává Lenka Moravcová, Pardubice. Gratulujeme.

Foto Janinka a 2media.cz

Strip Twist Ivy FrühlingovéStrip Twist Ivy FrühlingovéStrip Twist Ivy FrühlingovéStrip Twist Ivy FrühlingovéStrip Twist Ivy Frühlingové

Editor: Janinka
Vytvořeno: 19.11.2007 10:14
Poslední změna: 26.12.2007 08:28

RSS

Hodnocení: 4.83 (24x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz