Společnost

Bomton Cup Viaderm 2007 aneb nejdokonalejší změna image

Bomton Cup, mezinárodní soutěž o nejlepší změnu image, každoročně vyhlašují a organizují vlasová a kosmetická studia Bomton. Generálním partnerem a spoluorganizátorem letošního 5. ročníku se stala značka Viaderm.

Bomton Cup Viaderm 2007 aneb nejdokonalejší změna imageZákladním cílem Bomton Cup Viaderm 2007 aneb nejdokonalejší změna imagesoutěže je zkrášlující změna image zásahem kadeřníka a vizážisty a následné dotvoření proměny výběrem oděvu, ladícího se stylem zvolené image. Výsledkem by měla být image korespondující s temperamentem a typem osobnosti. Modelky na Bomton Cup Viaderm nebyly profesionálky, ale obyčejné ženy a dívky, které měly možnost zažít kouzelnou změnu z nevýrazné šedé myšky na sexy ženskou.

Bomton Cup Viaderm 2007 aneb nejdokonalejší změna imageZdařilost proměn celkového vzhledu modelek ocenila porota i diváci během finálového večera 23.října 2007 prostorách Hudebního divadla Karlín. Z více než 200 soutěžních prací se do semifinálového klání probojovalo 30 soutěžních týmů ve složení modelka, kadeřník a vizážista. Do rolí modelek se prostřednictvím médií přihlásily dámy a slečny, které toužily po změně svého image. První červnový víkend pracovalo všech 30 týmů na jejich novém účesu a make-upu. Aby byla proměna kompletní a dokonalá, k podzimnímu finále soutěže Bomton Cup Viaderm 2007 aneb nejdokonalejší změna imagepatřil ještě styling oděvu.

Na základě rozhodnutí poroty, ve které letos zasedala například modelka Andrea Verešová, módní návrhářka Jana Bergová, vizážista Pavel Bauer nebo kadeřník a vítěz soutěže Hairdressing Awards Marek Kopanica, postoupilo do finále 12 nejlepších prací. O posledním 13. finalistovi rozhodla široká veřejnost prostřednictvím sms hlasování.

Bomton Cup Viaderm 2007 aneb nejdokonalejší změna imageBěhem večera vystoupili také Roman Vojtek, David Uličník, Radka Fišarová, Vladimír Marek nebo Dara Rolins, jejíž změna image v retro mikádu, velkých růžových brýlích a s čivavou v náručí připomínala Paris Hilton. Diváci měli také možnost vidět módní přehlídku Beaty Rajské, kadeřnickou show Arteam Bomton nebo vystoupení taneční skupiny Universal Dancers a Wings.

Vítězná změna image
Vítězná změna image
Při finálové megashow zvítězil tým č. 11 z Mladé Boleslavi ve složení: kadeřnice Gabriela Henyšová, vizážistka Darina Černá a modelka Markéta Lengalová, která byla se svojí proměnou maximálně spokojená: „Rošťák, to je přesně co mi sedí. Holky vystihly to, co jsem hledala." Kadeřnice Gabriela Henyšová celkově zvýraznila Markétě profil obličeje prostříháním a prosvětlením barvy vlasů a zkrácením ofiny zvýraznila také oči.

Bomton Cup Viaderm 2007 aneb nejdokonalejší změna imageCenu diváků získal tým č. 13, který do Prahy dorazil až ze slovenské Senice. Jeho členy byli kadeřnice Martina Ralbovská, vizážista Peter Ralbovský a Martina Kalková a jako modelka Pavlína Stropková. Pro cenu Viaderm si přijel tým č. 9 z Plzně: kadeřnice Romana Topinková, vizážistka Dita Nosková a modelka Lenka Hanáková.

Jak soutěžící změnili image modelek jejich úpravou vlasů, make-upu a celkového stylu můžete posoudit sami z přiložených fotografií.

foto Bomton

Editor: Janinka
Vytvořeno: 06.11.2007 05:11
Poslední změna: 13.11.2007 10:34

RSS

Hodnocení: 4.41 (44x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz