Společnost

Známé české tváře se utkaly v tenise

V sobotu 3. listopadu 2007 se v pražském hotelu Step utkaly české V.I.P. hvězdy v tenise. A jak tento zápas probíhal?

Známé české tváře se utkaly v teniseV pražském Známé české tváře se utkaly v tenisehotelu Step se o víkendu sešlo na třicet českých celebrit, podnikatelů a manažerů, aby změřili své síly při druhém ročníku V.I.P. Tenis & Squash Cupu, který uspořádal Michael Zima, prezident Wellness Clubu společně s Martinem Severou. Účastníci tenisového turnaje přišli nejen využít nabídky sport centra hotelu Step, ale hlavně se odreagovat od každodenních starostí a stresu, které naplňují dny především vrcholovým manažerům.

Známé české tváře se utkaly v teniseDo tenisových čtyřher se všichni Z výrazu Jana Rosáka lze vyčíst mnohé
Z výrazu Jana Rosáka lze vyčíst mnohé
pustili s neuvěřitelným zápalem a chutí. A nejen na velkých sportovcích, jako byl Antonín Panenka a Pavel Richter, bylo znát odhodlání tenisový turnaj vyhrát. Ostatně Pavel Richter i Antonín Panenka jsou mistři sportu, bez ohledu na to, zda hrají fotbal, hokej nebo tenis. Ovšem ani herci, zpěváci a ostatní hvězdy českého show businessu nezůstávaly pozadu, protože i Jiří Krampol, Pavel Poulíček, Milan Drobný, Jan Rosák, Petr Vondráček nebo Miroslav Paleček hráli tenis jako o život. A jakpak by ne, když třeba Jan Rosák strašně nerad prohrává. V průběhu tenisového turnaje se z jeho obličeje dalo vyčíst, jak si zrovna stojí. Když se dařilo, Jan Rosák byl spokojený a usmíval se, když se dařit přestalo, rozčiloval se snad úplně na všechny kolem.

Michael Zima s vítězi Michalem Hudčekem a Pavlem Richterem a Martinem Severou
Michael Zima s vítězi Michalem Hudčekem a Pavlem Richterem a Martinem Severou
Po velkém tenisovém klání v pražském hotelu Step se nakonec stal vítězem V.I.P. Tenis & Squash Cupu Pavel Richter s Michalem Hudčekem. Kromě pohárů si odnesli poukaz na wellness víkend u Brněnské přehrady, který si po náročném výkonu jistě zaslouží.

Zuzana Belohorcová po tenisovém turnaji s chutí relaxovala v bazénu
Zuzana Belohorcová po tenisovém turnaji s chutí relaxovala v bazénu
Nejsympatičtější účastnicí, která tenis hrála s obrovskou chutí a všem kolem rozdávala radost a milé úsměvy, byla Známé české tváře se utkaly v tenisemoderátorka Zuzana Belohorcová, která po tenise jako jedna z prvních s chutí vyzkoušela zcela nové relaxační centrum hotelu Step. Ostatní účastníci tenisového turnaje Zuzce jen tiše záviděli, protože si doma zapomněli plavky. Jiří Krampol tedy alespoň vyzkoušel nový golfový areál, který je také součástí nového sport centra hotelu Step, které bude slavnostně otevřeno 14. listopadu 2007.

Uvidíme, jak se budou účastníci pilně připravovat a zdokonalovat v tenise, a kdo z nich zvítězí v příštím roce na třetím ročníku V.I.P. Tenis & Squash Cupu.

Jiří Krampol se Zuzanou Belohorcovou a Michaelem Zimou
Jiří Krampol se Zuzanou Belohorcovou a Michaelem Zimou

Známé české tváře se utkaly v teniseZnámé české tváře se utkaly v teniseZnámé české tváře se utkaly v teniseK Jiřímu Krampolovi tenisová raketa prostě patří
K Jiřímu Krampolovi tenisová raketa prostě patří
Soustředěný výraz Petra Vondráčka
Soustředěný výraz Petra Vondráčka

Editor: Janinka
Vytvořeno: 02.11.2007 05:19
Poslední změna: 08.11.2007 11:57

RSS

Hodnocení: 5.00 (6x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz