Společnost

Bailando - tančím pro tebe

V pátek 25. května diváci sledovali na TV Nova další klání mezi soutěžícími v pořadu Bailando, tančím pro tebe. Opět na parketě zářily nádherné blýskavé kostýmy, soutěžící udivovali odvážnými i náročnými tanečními pózami, přišly i chvilky napětí, štěstí i zklamání.

Bailando - tančím pro tebeNa parketu tentokrátBailando - tančím pro tebesvé taneční umění předvedli Tomáš Krejčíř s Janou Gonsiorovou, Iva Kubelková s Jaroslavem Molnárem, Lucie Borhyová s Petrem Pikem  a Adéla Gondíková s Danielem Šnajdrem.

Tanečníky hodnotila porota ve složení: režisér Jozef Bednárik, tanečník Jan Bursa, mistryně ČR v latinskoamerických tancích, tanečnice Petra Kostovčíková a tanečník a choreograf Petr Prouza, který body za výkony v tanci tentokrát rozdával ve verších.

Bailando - tančím pro tebeNezklamala ani ostřílená moderátorská dvojice Bailanda, Kristýna Kloubková a Dalibor Gondík.

Bailando - tančím pro tebeHned na začátku přenosu se diváci přenesli do Jižní Ameriky, když na parketu tanečnice předvedly v pestrobarevných kostýmech brazilskou show.

Poté už následovala taneční vystoupení Lucie Borhyové s Petrem Pikem, kteří tančili latinu a Adély Gondíkové a Daniela Šnadra, kteří předvedli své rychlé taneční kroky při quickstepu. Adéle prý tento tanec připadá jako srnčí skoky, ale nutno podotknout, že tento tanec zvládla na výbornou a při quickstepu poskakovala opravdu dokonale.

Bailando - tančím pro tebeDiváci na Bailando - tančím pro tebetelevizních obrazovkách také ochutnali ukázky z muzikálů Angelika a Jack Rozparovač, jejichž členové podpoří soutěžící a jejich sny nejen zpěvem a tancem, ale také finančně. Ostatně souvislost mezi muzikály a soutěží Bailando není náhodná. Jeden z porotců, Jozef Bednárik, je režisérem muzikálu Angelika v divadle Broadway a dva ze soutěžících Bailanda, Richard Tesařík a Zdeněk Podhůrský, účinkují v muzikálu Jack rozparovač.

Účinkující muzikálu Jack Rozparovač přiblížili život prodejných žen a podsvětí v ponuré Anglii a přijeli podpořit Janu Gonsiorovou a Tomáše Krejčíře. Bailando - tančím pro tebePro Jaroslava Bailando - tančím pro tebeMolnára a jeho sen vystoupili protagonisté muzikálu Angelika.

Diváci vyslechli zpívajícího doktora a perského šáha Bachtiary-beje Ali Amiriho a svůdné taneční kreace zatančila i moderátorka Bailanda, Kristina Kloubková. Nechyběla píseň Nicolase v podání Bohuše Matuše.

Bailando - tančím pro tebeV taneční soutěži Bailando Bailando - tančím pro tebeplní přání svých vyvolených nejen soutěžící, ale radost mohou mít i ostatní. Tentokrát se v burze snů štěstí usmálo na početnou rodinu Ditrichovu, která obdržela poukázku na 200 tisíc korun na nákup nové kuchyně.

Bailando - tančím pro tebeTaneční klání pokračovalo vystoupením Tomáše Krejčíře a Jany Gonsiorové, kteří předvedli latinskoamerický tanec paso doble.

Porotkyně a tanečnice Petra Kostovčíková během přímého přenosu Bailanda oslavila svoje 30. narozeniny. Bailando - tančím pro tebeA protože je Petra mistryní ČR v latinskoamerických tancích, vicemistryně Německa v latinskoamerických tancích, vicemistryní Světového poháru v latinskoamerických tancích, finalistkou Světových her a semifinalistkou mistrovství světa a Evropy v latinskoamerických tancích, nemohla své narozeniny oslavit jinak než tancem, a to svižnou cha-chou se přítelem Christianem Polancem, se kterým žije v Německu

Adéla s Danielem předváděli odvážné figury při kubánské salze
Adéla s Danielem předváděli odvážné figury při kubánské salze
Adéla se svým tanečníkem předvedli svůdnou kubánskou salzu. Páteční Bailando uzavřel taneční pár Tomáš Krejčíř a Jana Gonsiorová, kteří tančili v červeném za zvuků karibiku.

Bailando - tančím pro tebeVe velkolepé taneční show Bailando - tančím pro tebe se mohou splnit životní sny, ale vyhrát může jen jeden. Tentokrát taneční parket opustila Iva Kubelková s partnerem. Nicméně Jaroslav získal sponzory na nákup invalidního vozíku pro čtrnáctiletou Ivu Kepprovou a pro splnění jejího snu šek na částku 100 tisíc korun.

Do velkého finále postupují Lucie s Petrem, Adéla s Danielem a Tomáš s Janou
Do velkého finále postupují Lucie s Petrem, Adéla s Danielem a Tomáš s Janou
Z předposledního kola taneční soutěže Bailando - tančím pro tebeBailando tedy známe první finálový taneční pár ve složení Adéla Gondíková a Daniel Šnajdr, který se v příštím tanečním souboji utká s jedním z duelových párů ve složení Lucie Borhyová a Petr Pik nebo Jana Gonsiorová a Tomáš Krejčíř.

Příští pátek se ve velkém finále Bailanda můžete těšit na vášnivé tango, muzikálový tanec a freestyle.

Duelisté velkého finále
Duelisté velkého finále
A Bailando - tančím pro tebenezapomeňte, že právě vy budete mít celý týden na to, aby jste posílali své hlasy, které rozhodnou o tom, který z tanečních párů je ten nej a který také splní sen svému nejbližšímu.

Kdo ze soutěžících dokáže díky svému tanci splnit sen svého nejbližšího se dozvíte při přímém přenosu již tento pátek 1. června.

Bailando - tančím pro tebeBailando - tančím pro tebeBailando - tančím pro tebeBailando - tančím pro tebeBailando - tančím pro tebeBailando - tančím pro tebeBailando - tančím pro tebeBailando - tančím pro tebe
Adéla tančila quickstep video
Adéla tančila quickstep
Takto tančí profesionálové - Petra Kostovčíková s Christianem Polancem video
Takto tančí profesionálové - Petra Kostovčíková s Christianem Polancem

Editor: Janinka
Vytvořeno: 26.05.2007 04:24
Poslední změna: 01.06.2007 10:56

RSS

Hodnocení: 4.38 (21x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz