Společnost

Kosmetická firma Avon představila nový parfém

Krásné dívky a pánové se sešli 7. března 2007 ve Slovanském domě, aby společně zahájili novou kampaň kosmetické firmy Avon s názvem Hello Tomorrow a přivoněli k novému parfému Trueglow.

Ředitelka Avonu Marianna Bradovková
Ředitelka Avonu Marianna Bradovková
Lepší zítřky Kosmetická firma Avon představila nový parfémčeká i Leoš Mareš, který se s pichlavým humorem jemu vlastním ujal moderování celého večera. Mareš v úvodu večírku vtipně poznamenal, že vítá i ty, co přišli na premiéru Svěrákových Vratných lahví. Večírek Avonu totiž proběhl stejně jako premiéra Svěrákova filmu v prostorách Slovanského domu, a to o jedno patro níže.

Nejprve účastníci Avon party shlédli vystoupení taneční skupiny s šátky v barvách kampaně Avonu, která symbolizovala boj proti rakovině, jehož se Avon již léta účastní.

Leoš Mareš a vizážista Pavel Bauer
Leoš Mareš a vizážista Pavel Bauer
Generální ředitelka Avonu Marianna Bradovková poděkovala všem zaměstnancům firmy Avon za jejich práci a seznámila příchozí s lepšími zítřky či spíše s novou kampaní firmy Avon s názvem Hello Tomorrow.

Tak se letos oblékneme
Tak se letos oblékneme
Vizážista Pavel Bauer představil trendy líčení na letošní jaro a léto. Jestli už začínáte chodit do solária, abyste byli nádherně opálení před letní sezónou, tak raději zůstaňte doma, protože letos pofrčí světlá až bledá pleť a v líčení budou převažovat odstíny medové a růžové.

Módní přehlídka názorně předvedla nejen trendy líčení pro nastupující letošní sezónu, ale také oblečení, včetně moderních velkých brýlí a kabelek.

Step show taneční skupiny Wings
Step show taneční skupiny Wings
Když na podium přiletěla skupina Wings se svými členy Janem Bursou, Pavlem Strouhalem, Václavem Muškou a s Carlií Rebeccou Jefferson, a praštila kovovými deskami o podlahu, mnozí přihlížející se jednak lekli a začali se po sobě nechápavě dívat. Za chvíli se ale rozezněly kovové zvuky stepu v show plné naprosté volnosti a divokých rytmů.

Kadeřnická show salónu Petry Měchurové
Kadeřnická show salónu Petry Měchurové
Kadeřnická skupina Petry Měchurové při kadeřnické show ukázala obrovskou kreativitu týmu a během pár minut předvedla, jak rychle proměnit jeden účes za druhý. Ačkoliv hlavy modelek byly obtěžkány obrovskými vlasovými příčesky, pohybovaly se s neuvěřitelnou lehkostí a šarmem.

Bubny Tam-Tam Batucada Samba Praga
Bubny Tam-Tam Batucada Samba Praga
Za hlasů bubnů a píšťalky napochodovala před diváky skupina Tam-Tam Batucada Samba Praga, která předvedla strhující rytmickou show.

Jako absolutní hvězda večera zářila slovenská zpěvačka Dara Rolins, a to nejen díky svému hudebnímu vystoupení, ale hlavně proto, že se stala tváří nové toaletní vody firmy Avon s názvem Trueglow. Flakon toaletní vody připomíná hřející, plápolající oheň. Kosmetická firma Avon představila nový parfémPodtitulem pro novou vůni je heslo probuďte svoji smyslnost. Dara Rolins se stala tváří nové toaletní vody Trueglow firmy Avon
Dara Rolins se stala tváří nové toaletní vody Trueglow firmy Avon
Dara naštěstí focení pro Avon stihla ještě před zvětšením horního rtu přírodní látkou kyselinou hyaluronovou, protože krátce po kosmetickém výkonu se objevily zprávy, že se zákrok moc nepovedl, protože Dařiny rty byly oteklé. Nicméně nyní už Dařin úsměv vypadá opět velmi sexy. Dara Rolins novou vůní provoněla sál, ale Leoš Mareš blíže přivonět nechtěl, prý kvůli novinářům, aby se fotky nepublikovaly se zcela jiným záměrem.

Na party Avonu se přišly podívat i mnohé celebrity. Bez Pepy Kokty dorazila tentokrát Gábina Partyšová, která prozradila, že o svoji pleť pečuje dennodenně různými krémy a navíc je pravidelnou Úsměvem zářící Štěpánka Duchková
Úsměvem zářící Štěpánka Duchková
návštěvnicí kosmetických salonů, kde svoji pleť nechává hýčkat. Ze všeho nejvíc se Gábině v kosmetickém salónu líbí masáž obličeje. Gábina také podotkla, že velkou péči musí věnovat i svému dekoltu, který trpí Lumír Mati s přítelkyní Sandrou Vídeňskou
Lumír Mati s přítelkyní Sandrou Vídeňskou
hlavně v soláriu. Na party Avonu se Gábina představila také s krásnými náušnicemi, které obdivovala i kamarádka herečka a moderátorka Klára Doležalová.

S rozzářeným úsměvem na akci vplula Štěpánka Duchková i Zuzana Belohorcová. Manažer hvězd Lumír Mati s sebou přivedl svoji přítelkyni, Sexy Agáta Hanychová
Sexy Agáta Hanychová
finalistku České Miss 2005 a modelku, Sandru Vídeňskou. Snažil se ji usmířit s její sokyní v lásce s Agátou Hanychovou. Příčinou sváru mezi oběma půvabnými modelkami byl hokejista Jiří Hudler. Agáta rozhodně své sokyni nechtěla vyškrábat oči a na akci Avonu působila milým a spíše plachým dojmem. Ovšem Agáta se rozjela až krátce po půlnoci na večírku filmu Svěrákových Vratné lahve, kam dorazila už ve značně podroušeném stavu s květinou za uchem, doutníkem v puse a provokativně rozevřeným výstřihem.

Fotogalerie z party firmy Avon ve Slovanském domě

Dara Rolins při rozhovoru laškovala s Leošem Marešem
Dara Rolins při rozhovoru laškovala s Leošem Marešem
Oranžový outfit Dary
Oranžový outfit Dary
Nechyběla ani Gábina Partyšová a Klára Doležalová
Nechyběla ani Gábina Partyšová a Klára Doležalová
Kosmetická firma Avon představila nový parfémVýrazné příčesky modelek kadeřnického salónu Petry Měchurové
Výrazné příčesky modelek kadeřnického salónu Petry Měchurové
Kosmetická firma Avon představila nový parfémZuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová
Slovenská zpěvačka Lucie Šoralová
Slovenská zpěvačka Lucie Šoralová
Trendy líčení pro letošní jaro
Trendy líčení pro letošní jaro
Kosmetická firma Avon představila nový parfém

Editor: Janinka
Vytvořeno: 09.03.2007 08:51
Poslední změna: 10.03.2007 08:26

RSS

Hodnocení: 4.30 (27x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz