Osobní deníček

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechceme

Den druhý
Jako každým rokem i letos vyrazily děti se Zdravotní pojišťovnou METAL-ALIANCE na ozdravný pobyt k moři. Tentokrát si děti užívaly moře, sluníčka a her v chorvatském městečku Posedarje. Na následujících stránkách se můžete začíst do deníku ze IV. turnusu, který se konal od 25. 7. do 10. 8. 2006. Deník je přepsán zcela autenticky i s gramatickými perličkami.

Den druhý - 27. července 2006

Vesele šlapeme do městečka Posedarje
Vesele šlapeme do městečka Posedarje
Milí deníčku,

Přidej, přidej, možná vyhraješ
Přidej, přidej, možná vyhraješ
Každé ráno chodíme na snídani.

Včera ráno jsme byli v Posedarji. Vyměnily jsme si peníze koupili jsme si zmrzku, a kolu, někteří pizzu potom jsme šli do super marketu a tam jsme si kopili nějaký sladkosti a pití a byli závody na lehátkách, a večer bylo BAVÍME SE SAMI  a byly tam i vtipy a písničky, představení.

Takto prožily den nejmladší holky.

Průběh třetího dne je přiblížen zde

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechceme

Editor: Janinka
Vytvořeno: 13.08.2006 09:38
Poslední změna: 26.08.2006 04:50

RSS

Hodnocení: 4.00 (1x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz