Lidé

Móda 2010 podle Kláry Nademlýnské

Módní návrhářka Klára Nademlýnská vytvořila novou nadčasovou kolekci pro období jaro-léto 2010, kterou prezentuje Tereza Maxová.

Móda 2010 podle Kláry NademlýnskéV nové kolekci Kláry Nademlýnské se prolíná inspirace dvou protichůdných témat, a to díky spojení prvků lidově-country a sportovně-chic. Kombinovatelné modely, smysl pro detail a kvalitní materiály podtrhují nadčasový rukopis této módní návrhářky. Kolekce pozvolna přechází z jednoho tématu do druhého,vše se vzájemně mísí a doplňuje.

Móda 2010 podle Kláry NademlýnskéDenimové modely jako trenč kabátky, bolerko nebo kalhoty s opraným efektem navazují na bílé romantické halenky a šaty, které jsou lemovány bavlněnou krajkou. V přírodních barvách od křídově-béžové až po khaki zelenou jsou splývavé úplety a příjemně objemné overaly. Plátěné bundičky, vestičky, kalhoty a šortky jsou v linii sportovně-vojenské, v kontrastu s graficky pojatým tiskem tropických květů. Černo-bílý bavlněný tvíd lemovaný etno tiskem v kombinaci s bavlněnou krajkou podtrhuje velmi  ženské siluety, zvláště u sukní a šortek.

Materiály jsou převážně přírodní, tedy bavlna, hedvábí, len, viskóza a jejich vzájemné směsi. Barevně převládají přírodní tóny – křídově béžové, trávově zelené, khaki, různě syté odstíny modré, bílá, šedá až k přechodu do černé. Plné barvy oživují tisky v etno duchu – modro - bílý nebo khaki tisk na plátně, graficky provedené tropické květy nebo klasický proužek ve dvou různých provedeních. Kolekci doplňují barevné náhrdelníky ze skleněných multicolor korálků a kovových medailonků Klara nebo kožené pásky lemované kovovými zuby zipu.

Foto Goran Tacevski

Móda 2010 podle Kláry NademlýnskéMóda 2010 podle Kláry NademlýnskéMóda 2010 podle Kláry NademlýnskéMóda 2010 podle Kláry Nademlýnské

Editor: Janinka
Vytvořeno: 28.04.2010 06:15
Poslední změna: 14.05.2010 10:05

RSS

Hodnocení: 4.14 (22x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz