Sranda a veselosti - Žena a Muž

Nevěrná manželka

Někdy se nevěra nevyplácí...

Manžel není doma a manželka si mezitím užívá s milencem. Najednou zarachotí kľíče v zámku. Manželka rychle schová milence do skříně, sepne ruce k nebi a prosí: "Ó Bože, udělej se mnou, co chceš, jen ať nás neobjeví můj muž. Je strašně žárlivý a určite by zabil nejen mě, ale i mého milence." Na to sa otevřou nebesa a ozve se: "Dobře, bude to jak chceš, ale za tři roky tě povolám k sobě, utopíš se."
"Dobře, dobře, jen ať ho teď nenajde."
Všechno proběhne úplně hladce. Tři roky se žena nekoupe, jen sprchuje. Nechodí na koupaliště, vodě se zdaleka vyhýbá. Tři roky uběhnou. Uběhnou čtyři, pět roků. Na svoj sľib už zapomněla. Po pěti letech si koupí zájezd na okružní plavbu okolo světa. Na lodi je velká zábava, samé ženy, když v tom se začne loď potápět. Žena si vzpomene na svůj slib. Klekne, sepne ruce k nebesům a volá: "Ó Bože, teď mě chceš povolat k sobě? Podívej se, kolik nevinných žen teď zemře spolu se mnou."
Nebesa sa opět otevřou a ozve se: "Dva roky, dva roky mi trvalo, než jsem vás všechny nevěrné manželky dostal na jednu loď!"

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 04.03.2008 11:25
Poslední změna: 11.04.2008 01:17

RSS

Hodnocení: 4.57 (14x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz