Sranda a veselosti - Drsňárny

Proč necestovat s Čedokem

cestování s Čedokem aneb časy se mění

Jde starý pán přes park a vidí partu mladých lidí úplně opilých, zkrátka na šrot. Příjde k nim a říká: "Za mých mladých časů jsme si užívali jinak. Jeli jsme do Paříže, sedli jsme si do té nejluxusnější restaurace, pili jsme a jedli jsme a když došlo na placení, tak jsme zbili číšníka. Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme pili jen to nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali a když došlo na placení, tak jsme zbili recepčního."
Mladí na něho nevěřícně koukají, nic neříkají.
Za měsíc jde starý pán zase tím samým parkem a vidí, že jsou mladíci úplně zbití, samá modřina. Ptá se jich udiveně, co se jim stalo?
Jeden z nich nato: "No, jeli jsme do Paříže, jak jste nám poradil. Šli jsme do nejluxusnější restaurace, pili jsme a jedli jsme a když došlo na placení, tak jsme zbili číšníka. Ale přišla ochranka a strašně nás zmlátila. Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme pili jen to nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali a když došlo na placení, tak jsme zbili recepčního. Jenže přiběhla security a strašně nás zmlátila."
Starý pán nechápavě kroutí hlavou a ptá se: "A s kým jste tam jeli?"
"No, s Čedokem," říká mladík.
"Aha, tak to já tam byl s Wehrmachtem."

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 02.04.2012 11:29
Poslední změna: 30.07.2012 04:54

RSS

Hodnocení: 4.64 (14x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz